Registrer deg her og motta nyheter om arrangementer i Sørum!

Det er gratis å abonnere på nyheter fra Opplev Sørum. 

Ønsker du å være den første som får informasjon om spennende arrangementer i Sørum? Liker du gratisbilletter og gode tilbud?

Hvem bør registrere seg?
1. Publikum på Romerike som liker og gå på konserter, teater, foredrag og mye annet forskjellig.
2. Frivillige som liker å jobbe frivillige på konserter og andre kulturarrangementer.
2. Firmaer som ønsker alternativer og tilbud angående annonsering, firmaeventer og teambuilding.
3. Reiseliv og grupper som ønsker guidede turer i Sørum.
4. Arrangører og frivillige lag og foreninger som trenger billettsystem og markedsføring av sine arrangementer. 

Ukentlig Nyhetsbrev
Opplev Sørum sender ut ett nyhetsbrev ca. en gang i uka. Nyhetsbrevet inkluderer all informasjon som vi publiserer om det som skjer av spennende opplevelser i Sørum. Det inkluderer informasjon om konserter, naturopplevelser, foredrag, teater, kino og mye mer. Dette er aktuelt for deg hvis du vil informasjon om alt som skjer.

Velg selv hva slags informasjon du ønsker!
Dersom du ikke ønsker å få tilsendt så mye informasjon kan du velge blant de gruppene som interesser deg for og da vil du bare motta informasjonen når vi har noe relevant for deg. Informasjon om enkelte arrangementer varierer avhengig av hvilke arrangementer vi har fått informasjon om. Her vil du også kunne motta informasjon om gratisbilletter til arrangementer, rabatterte billetter og andre spennende tilbud.

Opplev Sørum har over 100 samarbeidspartnere og noen av dem er SørumFestivalen, Sørum kulturskole, Urskog-Hølandsbanen "Tertitten", Eight Amcars Club, Blaker Skanse, Meierigaarden, Bingen Lenseminneforening, Romeriksspillene, Valstad Cafe, Slora Mølle, Sørum kunstforening og mange fler.

Nye Personversregler fra og med 25. mai 2017

Fra og med 25. mai 2018 kommer det nye regler for personvern i både Norge og hele Europa. De nye reglene er strenge og bedrifter som Opplev Sørum kan risikere enorme bøter dersom vi ikke overholder reglene. Blant annet betyr det at vi fra og med 25. mai 2018 ikke lenger kan benytte oss av epostlister fra forskjellige kilder. Du som mottaker må gi oss en eksplisitt tillatelse til at vi kan sende deg informasjon. 

Du må du krysse av på at du godtar at Opplev Sørum: 
  • "Sender meg informasjon og lagrer min kontaktinformasjon og brukerstatistikk."
Dersom du ikke krysser av på dette blir vi nødt til å slette deg fra våre lister fra og med 25. mai 2018.

Opplev Sørum benytter seg av Mailchimp sine verktøy. Vi forplikter oss til å gjøre det det vi kan slik at dine personlige opplysninger ikke kommer på avveie. Vi samler inn og benytter oss av brukerstatistikk slik at vi kan forbedre våre tjenester. Din informasjon vil bli lagret på MailChimp sin servere og du kan når som helst slette deg fra listene eller forandre på informasjonen du abonnerer på. 

Vi håper at du ønsker å følge oss videre.

Sist oppdatert 4. november 2017.
* Angir obligatorisk