Registrer deg her og motta nyheter om arrangementer i Sørum!

Det er gratis å abonnere på nyheter fra Opplev Sørum. 

Ønsker du å være den første som får informasjon om spennende arrangementer i Sørum? Liker du gratisbilletter og gode tilbud?

Hvem bør registrere seg?
1. Publikum på Romerike som liker og gå på konserter, teater, foredrag og mye annet forskjellig.
2. Frivillige som liker å jobbe frivillige på konserter og andre kulturarrangementer.
2. Firmaer som ønsker alternativer og tilbud angående firmaeventer og teambuilding.
3. Reiseliv og grupper som ønsker guidede turer i kommunen.
4. Arrangører og frivillige lag og foreninger som trenger billettsystem og markedsføring av sine arrangementer. 

Ukentlig Nyhetsbrev
Opplev Sørum sender ut ett nyhetsbrev ca. en gang i uka. Nyhetsbrevet inkluderer all informasjon som vi publiserer om det som skjer av spennende opplevelser i Sørum. Det inkluderer informasjon om konserter, naturopplevelser, foredrag, teater, kino og mye mer. Dette er aktuelt for deg hvis du vil informasjon om alt som skjer.

Velg selv hva slags informasjon du ønsker!
Dersom du ikke ønsker å få tilsendt så mye informasjon kan du velge blant de gruppene som interesser deg for og da vil du bare motta informasjonen om de temaene. Informasjon om enkelte arrangementer varierer avhengig av hvilke arrangementer vi har fått informasjon om. Her vil du også kunne motta informasjon om gratis billetter til arrangementer, rabatterte billetter og andre spennende tilbud.

Opplev Sørum har over 100 samarbeidspartnere og noen av dem er SørumFestivalen, Sørum kulturskole, Urskog-Hølandsbanen "Tertitten", Eight Amcars Club, Blaker Skanse, Meierigaarden, Bingen Lenseminneforening, Romeriksspillene, Valstad Cafe, Slora Mølle, Sørum kunstforening og mange fler.

NB! Det er gratis å abonnere på nyhetsbrevet! Du kan når som helst slette deg fra våre lister eller forandre på nyhetene du abonnerer på. 
* Angir obligatorisk